tiistai 18. syyskuuta 2012

Habitaren yllätys


Habitare oli juuri sitä mitä sen kuuluikin olla; alan viimeisimpiä tuulia ja designklassikoita. Sunnuntai-iltapäivällä paikalla oli kohtuullisesti väkeä, eli tungoksestakaan ei tarvinnut kärsiä.

Hieman yllättäen ainoa mukaan tarttunut ostos löytyi antiikin ja vanhan tavaran myyntitosastolta. Ajattelin, että löytöjen tekeminen hintansa puolesta olisi tuolta melko vaikeaa, ja olihan se. Eräästä pöydästä silmiin osui kuitenkin Arabian Arctica-sarjan käyttämätön, häälahjana kaapin perukoilla maannut tarjoilukulho 15 eurolla.

Meiltä löytyy kaapista jo yksi samanlainen, mutta käyttö on kovaa ja usein sitä kaipaa toista. Myyjän kanssa juteltiin pitkään siitä, että aikoinaan hyvinkin radikaali puhtaan valkoinen Arctica ei juuri nyt ole kovassa huudossa. Huudossa tai ei, käyttöesineenä tämä on verraton.

2 kommenttia:

  1. Oi, minäkin olin sunnuntaina Habitaressa! Ja oi mikä löytö! Siskoni omistaa valtavan satsin Arcticoita ja kun on useat juhlat juhlittu niiden voimin, olen jokseenkin rakastunut niiden valkoisuuteen ja helposti lähestyttävään muotoon. Tykkään isosti!

    ps. ja ihanat omput!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Ja kiitos, täällä on parhaillaan käynnissä kunnon ompputehdas :) Arcticat ovat tosi helppoja yhdistettäviä melkein mihin vaan, siksipä nuo kulhot löytävät tiensä pöytään lähes aina, kun on vieraita. Ehkä ne vielä nousevat uuteen huutoon arvaamattomaan, kun vähän aikaa kuluu. Samalla tavalla tuntuu käyneen vaikkapa Ruskalle, joka jossain välissä tuntui todella vanhentuneelta ja tunkkaiselta, vaan ei enää..

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...