perjantai 26. lokakuuta 2012

70-luvun Muuramesta kuoriutui kaunotar


Tapahtuipa eräänä päivänä alkusyksystä: taapero kapusi pinnasängyn laidan yli. Oli aika aloittaa uuden sängyn etsintä. Olen yleensä huono ostamaan isoja asioita Huuto.netistä, mutta kun vanha 70-luvun Muuramen lastensänky tuli parilla kympillä vastaan, oli pakko tarttua tilaisuuteen.

Jo ostaessa oli tieto, että sänky oli huonokuntoinen, ja sitä se kyllä pinnoiltaan olikin. Vuosien varrella kaunis sänky oli saanut pintaansa ainakin neljä kerrosta maalia ja kymmeniä tarroja. Niitä irti taiteillessa kului tovi jos toinenkin. Mies ja erityisesti pappa olivat korvaamaton apu. Ja maalinpoistoaine, hiomapaperi, sikli, kuumailmapuhallin ja sekalainen joukko muita työvälineitä.

Lopputulos on vaivan arvoinen: miehen sabluunalla ja pumpulipuikoilla (!) taiteilemat eläimet ovat mainiot sekä vanhempien että taaperon mielestä ja sänky on osoittautunut myös hyväksi nukkumapaikaksi. Ja lelujen varastointipaikaksi. Ja pomppupaikaksi.

Mitäköhän sitä seuraavaksi Huuto.netistä hommaisi? ;)

Tästä lähdettiin...

Maalinpoistoaine työssään

3 kommenttia:

  1. Missä piilossa teillä on se remontti-/askarteluhuone jossa te noita puuhastelette? Mulla tulee jotenkin aina se raja vastaan siinä että olisi neljä pientä apukättä jeesaamassa jos täällä himassa mitään tekisin.

    VastaaPoista
  2. Mä oon niin samaa mieltä AnSan kanssa. Eli joskus vois jotain tommosta tehdäkin niin mutta se paikka uupuu. Mutta onneksi teillä on joku paikka ollut missä työstää koska lopputulos näyttää hienolta!

    VastaaPoista
  3. Heh, pieni haaste se on. Taaperolle kerrottiin, että sänkyyn ei saa koskea kun sitä maalataan. Melko hyvin malttoi tyttö pitää näppinsä erossa. Paino sanalla melko. Katu-uskottavat maalitahrat kynsissä tyttö ainakin yhtenä aamuna marssi päiväkotiin ;) Tässä tapauksessa apuna toimi myös papan autotalli, jossa työstettiin likaisin maalinpoistotyö...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...