torstai 4. lokakuuta 2012

Maailman kestävin kasvi

Olipas loistava blogipostaus arjesta Diagnoosi Sisustusmaniassa. Lohduttavaa että sisustusharrastuksesta huolimatta voi tappaa yrtit ennen kuin niistä on suuremmin kenellekään hyötyä. Olen luullut olevani harvinaisen tumpelo yrttien kanssa, kun ne heti ostamisen jälkeen sanovat tälle elämälle heihei, mutta on muitakin!

Minä ja viherkasvit emme ylipäänsä kukoista saman katon alla. Kaikki vihreä tässä taloudessa kuolee ennemmin tai myöhemmin. Äidilläni on tapana pelastaa osa kasveista saattohoitoon vanhempieni luokse. Viherpeukalon geenit eivät selkeästi kulje äidiltä tyttärelle ainakaan meidän tapauksessamme.

Mutta kuten jokaiseen sääntöön, tähänkin on poikkeus: Ystävän miehelle syntymäpäivälahjaksi antama kahvipuu on selkeästi tottunut huonoon kohteluun, kuivuuteen ja hetkittäiseen liikakasteluun. Puuhan suorastaan kukoistaa täällä. Olemme virallisesti siis afrikkalaishenkisiä viherpeukaloita. Nämä viileän vyöhykkeen huonekasvit eivät vaan sovi meille.

2 kommenttia:

  1. Jei! Se on hengissä.
    Sanovat et jos saatte sen pidettyä 5 vuotta hengissä niin sen pitäisi alkaa tuottamaan marjaa ja voitte sitten prännärillä paadella omat sumpit. ;)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Eli enää 4,5 vuotta. Katsotaan mitä käy ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...