maanantai 19. marraskuuta 2012

Joulupuu on rakennettu

120108light-05.jpg
Kuva: www.apartmenttherapy.com

Kerrostaloasunto ja oikea joulukuusi ovat aina hieman haastava yhdistelmä. Ennen lasta pärjäsimme hienosti ilman kuusta, ja viime vuosina olen tuonut kokonaisen puun sijasta sisään vain muutamua havuja isoon ruukkuun.

Tänä vuonna ajattelin toteuttaa jotain yllä olevan kaltaista. Tuon puun voi pystyttää jo marraskuun puolella ja se kestää reippaasti loppiaisen yli. Lisäksi oikeita havuja ruukkuun ja aito kuusen tuoksu on taattu. Ei varisevia neulasia, ei puun ahtamista olohuoneeseen.

Ensi vuonna voi tosin jo olla, että tytön takia tulee hankittua ihan oikea puu..

4 kommenttia:

  1. Me käytiin hankkimassa Baukkarista semmonen kahdenkympin näre ja se osottautui aivan fantastiseksi systeemiksi. Jätkät sai koristella ja se tiputti tosi vähän neulasia. + oli tuoksua. Kun aika jätti parvekkeelta vaan pihalle ja roskakatokseen. Suosittelen kyllä siinä suhteessa oikeeta se on kuitenkin kiva koristella. Tai sitten tekokuusta...

    VastaaPoista
  2. Me käytiin hankkimassa Baukkarista semmonen kahdenkympin näre ja se osottautui aivan fantastiseksi systeemiksi. Jätkät sai koristella ja se tiputti tosi vähän neulasia. + oli tuoksua. Kun aika jätti parvekkeelta vaan pihalle ja roskakatokseen. Suosittelen kyllä siinä suhteessa oikeeta se on kuitenkin kiva koristella. Tai sitten tekokuusta...

    VastaaPoista
  3. Aitoa kamaa peliin kanssa! Meillä on ennen ja jälkeen muksun ollut aina aito kuusi sisällä kerrostalossa. Tänä vuonna koristeet tosin taitavat olla noin 1,5 metrin korkeudessa. Bauhausin valikoima (tuonti)kuusissa on todella hyvä! Ja jos ei sisälle, niin sitten ainakin partsille!

    VastaaPoista
  4. Eli Baukkariin siis, kiitos vinkeistä! Mä en olisi tullut ajatelleeksikaan. Mies taiteili kyllä tuon valokuusenkin ja siitä tuli tosi hieno, mutta sen koristelu on tosiaan vähän haasteellista: jos siihen koskee, koko puu tulee alas. Mutta hienolta se näyttää ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...