perjantai 8. helmikuuta 2013

Helmikuun sisustuspyrähdys


Tammikuun parannuksen hengessä olen ryhdistäytynyt sisustusasioissa nyt helmikuussa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kumman paljon saa aikaan yhdessäkin iltapäivässä, kun taapero viettää laatuaikaa mummon hoiteissa ja mies on kotona poran kanssa. Maalaan, sahaan, vasaroin ja ruuvaan, mutta poran kanssa olen auttamaton tumpelo.

Viime aikoina on tehty kaikkia niitä muuton jälkeen työlistalla olleita asioita, jotka syksyn työ- ja päiväkotitohinoissa jäivät jalkoihin: Pohdittu uusia valaisimia, tehty muutamia hankintoja, siirrelty tavaroita paikasta toiseen ja porattu sekä maalattu. 

Suuri parannus arjen toimivuuteen on eteisen seinälle saatu Mazen hattuhylly, tai itseasiassa kenkähylly, joka toimii korkeammallakin. Työhuoneen massiivisen kokoinen täyspuinen vanha 60-luvun työpöytä (jokaisen muuttajan unelma) sai seurakseen kevyen Tapiovaaran Fanett-tuolin. Ilme keveni heti. Ja upea Zenzan valaisin kotiutui Armas Designista meille. Muun muassa. 

Kuten kunnon siivouspyrähdyksessä (Tiedättekö sen kohtauksen, kun on pakko ruveta järjestämään kaappeja purkamalla kaikki kaappien sisältö lattialle?), sisustuspyrähdyksessäkin into on suurta, eteneminen tapahtuu monella rintamalla samanaikaisesti ja yleensä into loppuu kuin seinään. Vielä loppua ei näy, joten projektit jatkukoon :)

5 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Mistä tuo seinällä oleva lehtiteline on? Haluaisin telineen, mutten tiedä, minkälaisen. Mies haluaisi tehdä sen itse, mutta hänellä ei ainakaan vielä ole ideoita. Niitä siis etsiskelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikeastahan tuo taitaa olla. Muistin, että niitä olisi vain hopeisina. Toi valkoinenhan olisi kiva. Ei taida kelvata teeseitsemiehelle...

      Poista
    2. Moi! Juu, toi on juuri se Ikean perusmalli, varmaan vuosi sitten muuton jälkeen huomasin, että olivat lisänneet valkoisen valikoimiin. Haaveilin ja joskus haaveilen edelleen jostain muusta ja esimerkiksi Mazella on yksi tosi kiva malli (https://stockmann.com/p/fi/Maze-Lehtiteline/316085?itemId=300985), mutta Ikean version koko ja valkoisuus toimii tuossa paikassa varsin kohtuullisesti :)

      Poista
  2. Hei keltaset henkarit, vau! Lisää kuvia tosta ihanasta lampusta kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo keltaiset henkarit päätyivät meille kaveriltani, mutta muistelen nähneeni ainakin nykyään hiljentyneessä Hima-blogissa henkareiden värjäilyoperaation: http://www.divaaniblogit.fi/blogit/hima/category/tee-se-itse/.

      Ja lisää kuvia lampusta luvassa :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...