maanantai 18. helmikuuta 2013

"Ikeahakkerointia"


Joskus "muutama asunto sitten" ostimme Ikeasta kenkäkaapin. Nyt muutama asunto myöhemmin tuo massiivipuun pinta tuntui vähintäänkin vanhentuneelta. Siispä pensseli käteen: Kaksi iltaa meni sutiessa, mutta lopputulos palkitsee. Hankin Indiskasta uudet nupit (jo ehkä vuosi sitten...) tätä projektia silmällä pitäen: Nyt ne viimein pääsivät käyttöön.

Huomattavasti kekseliäämpiä Ikean huonekalujen tuunauksia löytyy muuten ruotsalaisesta Ikea Hackers -blogista. Huikean viihdyttäviä väsäyksiä!

Alla vielä kaappi vanhassa asussaan...

5 kommenttia:

  1. Maali on upea keksintö. :)
    Hyvältä näyttää.

    VastaaPoista
  2. Niin on :) Maalia jäi vielä, joten eiköhän loppukin johonkin päädy...

    VastaaPoista
  3. Hei, Millä maalilla maalasitkaan kenkäkaapin,?Itselläni sama kaappi ja olen miettinyt maalaamista. Olen epäröinyt,onko lopputulos siisti?Meillä myös hattuhylly samaa sarjaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Lopputuloksesta tuli yllättävän siisti, vaikka maalasin pensselillä. Srpaymaalilla saisi varmasti tasaisemman lopputuloksen, mutta hyvä tuli myös, kun hioin kevyesti, maalasin yhden kerroksen ihan tavallisellä pohjamaalilla ja päälle kerros puolihimmeää kalustemaalia. Suosittelen!

      Poista
    2. Kiitos.Täytyypä määräistä hihat ja kipittää maalikauppaan. Mietin spraymaalia, jääköhän valumajälkiä? Toki niin voi käydä pensselilläkin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...