maanantai 27. elokuuta 2012

Lauantai-illan parmesaanikana


Lauantai-ilta, sohva, leffa ja parmesaanikanaa. Ja chiliperunoita, joista tuli aivan liian chilisiä. Vaikka taapero tavallisesti syö vähän tulisempaakin, nyt ei annettu edes maistaa. Taapero jäysti siis tyytyväisenä pelkkää kanaa, vanhemmat hikoilivat perunoiden kanssa.


Parmesaanikana

400g kanafileitä
kananmuna
1dl parmesaaniraastetta
1/2 dl korppujauhoja
1tl suolaa
mustapippuria

Riko kananmuna astiaan. Laita toiseen astiaan parmesaaniraaste, korppujauhoja, suola ja mustapippuria.

Pyörittele kananfileet ensin kananmuna-astiassa, sen jälkeen parmesaaniraasteessa. Paista pannulla nopeasti molemmilta puolilta ruskeiksi ja laita vielä uuniin 10-15 minuutiksi 225 asteeseen.

Loistavaa leffaruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...