lauantai 15. joulukuuta 2012

Pimeys laskeutuu


Tällä viikolla se tapahtui: Pääsin sopuun talven pimeyden kanssa. Nyt tuntuu ihanalta käpertyä sohvan nurkkaan ja nauttia olohuoneen valomerestä. Ulkoilussakin on lumen tulon myötä uutta hohtoa: Taaperon vetäminen ympäri kyliä pulkalla on sekä vetäjästä että erityisesti vedettävästä ratkiriemukasta.

Pisteenä i:n päälle kävimme joulufiilistelemässä Bauhausissa. Vaikka valtava hallimyymälä ei erityisen jouluisa olekaan, oli jouluosasto varsin hauska. Joulupuista meille mukaan valikoitui sypressi, jota taapero pääsi koristelemaan. Vielä tänä jouluna päätimme jättää joulukuusen hankkimatta, mutta tämä ratkaisu tuntuu ajavan kuusen asiaa mallikkaasti. 

Jostan syystä joulun odottaminen on tänä vuonna auttanut erityisen paljon loppuvuoden kiireiden ja pimeyden jaksamiseen. Viime vuonna ei taidettu pimeyttä huomatakaan, kun näihin aikoihin asunnon pintaremontti oli kuumimmillaan. Nyt nautitaan työn tuloksista.

2 kommenttia:

  1. Niinhän se on, että kun ei siitä pimeydestä eroonkaan pääse, kannattaa siitä oppia nauttimaan. Valot ovat kyllä yksi sellainen asia, jotka tekevät pimeydestä mukavaakin; eipä nuo näyttävät ja kauniit tuikut, kynttilät ja jouluvalot auringonpaisteessa pääsisi oikeuksiinsa!

    VastaaPoista
  2. Olet niin oikeassa! Jos et voi voittaa, kannata :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...