sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sisustuslauantai: Ferm Living, Pore Helsinki & Tikau

Vietimme aurinkoisen lauantaiaamupäivän kotikaupunkituristeillen eteläisissä kaupunginosissa. Yllättävän hyvin onnistuu pienissäkin sisustusputiikeissa käynti, kun kukaan retkikunnasta ei ole väsynyt tai nälkäinen.

Taaperon suosikki oli tuttuun tapaan Moko Marketin lasten leikkipaikka. Myös äiti arvostaa Mokon tilavaa liikettä ja mahdollisuutta mietiskellä ostoksia rauhassa, kun taapero pääsee piirtämään ja availemaan leikkimökin ikkunaa.

Mokosta tarttui tällä kertaa mukaan vain hyvää tunnelmaa, mutta Korkeavuorenkadun pienistä liikkeistä löytyi jotain kotiin kannettavaakin.


Ihanasta Pore Helsingistä mukaan tarttuivat Ferm Livingin suihkuverho ja rautakori. Olin jo aiemmin haaveillut Uuden Musteen Mikon vinkkaamasta puolikuu-verhosta, mutta niitä on ilmeisesti saatavilla vasta aikaisintaan maaliskuussa. Siispä meille kotiutui tuo todella hyvälaatuisen oloinen salmiakki-verho ja keskikokoinen rautakori mustana.

Vaikka en taaperon tuhoamisen pelossa ole uskaltanut ostaa erityisen laadukkaita tyynyjä tai mattoja, käyn aina ihastelemassa Tikaun valikoimaa. Tällä kertaa rohkaistun ostamaan punaisen pellavaisen tyynyn alennuksesta. Ihan vaan testimielessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...